dinsdag, maart 31, 2009

11de editie SpinAwards Night

De 11 editie van de SpinAwards staat voor de deur. Dit jaar keren we terug in de Gashouder op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam. Zorg dat je erbij bent, want het belooft weer een knallend feest te worden! Het SpinAwards diner wordt dit jaar verzorgd door topchef Soenil Bahadoer van restaurant De Lindenhof, te Nuenen. Soenil heeft al jaren een Michelin-ster en dat hij die ster niet voor niets heeft, bewijst hij met het spannendste SpinAwards-menu ooit.

Tijdens het diner worden de SpinAwards 2008 uitgereikt door de charmante Meiden van Haram. Wie gaat er met het goud of zilver naar huis? Je gaat het allemaal zien op 2 april 2009. Direct daarna barst het grootste feest van de creatieve business los. Samen met Buutvrij hebben we een fantastische line-up samengesteld: Jap-P, Rubywax & the Missing Links, Dio, Alex van Oostrom en Raymundo. Ze worden bijgestaan door de VJ Academy van Sense Studios. In de SpinAwards Business Lounge treden Ken Sender en de Miss Luca Jazzband op.

Er valt nog veel meer te beleven. Hoofdsponsor Microsoft helpt je aan een verfrissende Scroppino en je mag op de foto met je vrienden en vijanden. Ilse Media gooit het VIP deck voor je open en de Vage Gasten gaan aan de slag met... wait and see!. Adobe is weer van de partij met de Mojitobar. En last but not least: vergeet niet de mobiele app van Hyves te downloaden. Want daarmee blijf je zelfs tijdens de SpinAwards Night in touch met al je vrienden!

Heb je nog geen kaarten voor diner of feest? Bestel ze dan nu online via spinawards.nl. Je kunt ook nog kaartjes voor het feest aan de deur van de Gashouder krijgen. Maar neem wel je pinpas mee (we accepteren geen cash-betalingen aan de "buitenkassa").

Tot 2 april 2009 op de SpinAwards Night!

Geen opmerkingen: