woensdag, oktober 03, 2007

Beyond Boundaries

The essential web event voor designers en developers

Of je nu designer of developer bent, tijdens Beyond Boundaries leer je méér te halen uit Flash en ActionScript. Je verlegt je grenzen en je heft de scheidslijn tussen design en development definitief op.

Bezoek dit evenement boordevol innovatie, real-life toepassingen en boeiende sprekers!

Voor wie?

Ervaren Flash-designers

  • die willen kennismaken met alle mogelijkheden van ActionScript
  • die meer inzicht willen in het ontwikkelproces

Professionele developers

  • die bekend zijn met ActionScript en alles te weten willen komen over ActionScript 3.0
  • die de toekomst van desktop applicaties willen ontdekken

De sessies

10.00 - 11.00 uur
Introductie ActionScript 3.0 - Sakri Rosenstrom

Interactieve elementen combineren met Flash? Dan kun je niet om ActionScript heen: de standaard programmeertaal van Flex die nu ook is geïntegreerd in Flash CS3. In deze sessie maak je kennis met alle basics van ActionScript 3.0.

11.00 - 11.45 uur
Flash CS3 components ontrafeld - Serge Jespers

Grafische stijlen aanpassen? In deze presentatie zie je hoe eenvoudig dat gaat binnen CS3. Verder maak je kennis met o.a. de geavanceerde nieuwe media componenten. Hiermee voeg je in een handomdraai Flash video aan jouw project toe.

12.15 - 13.00 uur
Styling Rich apps met FL, PS, AI en FW - Serge Jespers

Tijdens deze presentatie leer je hoe je Flash, Photoshop, Illustrator en/of FireWorks gebruikt om Rich Internet Applications (op basis van Flex of AIR) vorm te geven.

14.00 - 15.00 uur
ActionScript 3.0 - Sakri Rosenstrom

In deze sessie gaan we in op ins en outs van ActionScript 3.0. Je maakt grondig kennis met de nieuwe Flash CS3 code en je krijgt tips over hoe je veilig en betrouwbaar migraties uitvoert. Aan het eind van de presentatie ben je helemaal bijgepraat. Je weet dan alles over de vernieuwingen van de programmeertaal en de extra mogelijkheden hiervan voor Flash Player 9.

15.00 - 15.30 uur
Flex Builder 3 - Danny Dura

Ben je klaar om de ontelbare nieuwe features van Flex Builder 3 te ontdekken? Mis deze presentatie dan niet! Je leert alles over data wizards, performance profiling, runtime localization, deeplinking, enhanced components, de visual CSS editor en tal van andere innovaties binnen deze aankomende release.

16.30 - 17.30 uur
Rich desktop apps met Adobe AIR en Flex - Danny Dura

Met Adobe AIR breng je webfunctionaliteiten naar de desktop. In deze presentatie ervaar je hoe je dit volledig platformonafhankelijk doet met Adobe Flex Builder. Verder leer je alles over de API's van Adobe AIR en hoe je deze maximaal kunt benutten.

Sprekers

Serge Jespers
Presenteert in het Nederlands
Voor het grootste commerciële TV-station van België heeft Serge ruim vijf jaar aan crossmediale producties als Idols en Big Brother gewerkt. Vervolgens is hij als freelance Flash developer betrokken geraakt bij o.a. interactieve museuminstallaties en gepersonaliseerde videoprojecten. Sinds kort werkt Serge voor Adobe Benelux als Business Development Manager.

Danny Dura
Presenteert in het Engels
Danny werkt vanuit San Francisco voor Adobe als internationaal specialist op het gebied van Apollo en Flash. Voordat Danny bij Macromedia en Adobe terecht kwam, richtte hij in Dallas samen met broer Josh een bedrijf voor Rich Internet Application op. Hij is al jaren een veelgevraagde spreker en presentator op grotere en kleinere evenementen over de hele wereld.

Sakri Rosenstrom
Presenteert in het Engels
De reis die Sakri Rosenstrom naar het Flash-platform heeft geleid, begon in 1999 met een tweening-festijn voor de Flash-intro van zijn websites "hire me". Toen hij zijn opleiding in grafisch ontwerp afsloot, beleefde de internetzeepbel net zijn hoogtepunt. Hij nam een goede raad ter harte en besloot "stinkend rijk te worden op het web!" Toen hij nog maar kort als webdesigner had gewerkt, ontdekte hij de wondere wereld van het programmeren. Dat was het begin van zijn metamorfose van ontwerper naar ontwikkelaar. Sakri leerde de kneepjes van het vak door zich in de vakliteratuur te verdiepen en eindeloos rond te dolen op internetforums. Tegenwoordig vult hij zijn tijd met het coderen van ActionScript3 en mxml (met een focus op best practices en Design Patterns). Na vier jaar bij Sony te hebben gewerkt, trad Sakri in 2005 in dienst bij Nascom (een Belgisch productiehuis voor online content, met klanten als Sony Europe, Brussels Airlines, ...). Bij Nascom vervult hij met veel plezier de rol van Flash-ontwikkelaar, waarbij hij onderzoek verricht, ontwikkelt en ondersteuning biedt aan een team met Flash platform-enthousiastelingen als hijzelf. Hoewel Sakri zichzelf misschien nog niet stinkend rijk kan noemen, heeft hij het 100% naar zijn zin!

Vragen?

Stuur dan een e-mail naar adobe_benelux@adobe.com

Inschrijven

Aanmelden is geheel gratis. Klik op de button 'Registreren' en vul je gegevens in. Je ontvangt vervolgens een automatische bevestiging per e-mail.


 


 

Data en locaties

 

Di 9 okt 07
10:00 - 17:30

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Routebeschrijving

http://events.adobe.co.uk/events/cgi/register.cgi?country=nl&eventid=5881&venueid=6117

Geen opmerkingen: