maandag, november 28, 2011

TETEM Enschede presenteert preview en lezing Rafael Rozendaal


Een bijzondere preview en lezing van Rafael Rozendaal op woensdag 11 januari 2012.

Rafael is een bekende kunstenaar uit Berlijn en veelgevraagde exposant. Hij heeft geëxposeerd bij bijvoorbeeld Biennale van Venetië en heeft nu een solo bij oa With Project space in New York en Nordin Gallery in Stockholm.
En vanaf 12 januari dus ook bij TETEM kunstruimte.
Rafael is ook de grondlegger van het wereldberoemde evenement BYOB (Bring Your Own Beamer) die op 6 april in TETEM plaatsvindt.

Rafael Rozendaal maakt voor TETEM een site specific en interactief kunstwerk van geluid, reflecties en licht.
Het is een soort cartoonachtig digitaal schilderij waarbij de bezoeker, al spelend met de muis en de cursor, beeld en geluid in beweging kan zetten. Meer informatie en beeldmateriaal van zijn expositie vind je hier: http://www.tetem.nl/nl/activiteit/details/149/in-and-out

Op 11 januari houden we een Artist Talk met Rafael Rozendaal en een preview van zijn expositie welke officieel op 12 januari open gaat. De lezing is een unieke kans om meer te weten te komen over Rozendaal’s manier van werken, communiceren en de ontwikkeling van zijn wereldberoemde installaties en projecten vanaf Web 1.0.

Tijdens de Artist Talk komen onderwerpen aan bod als interactieve verbeelding, verkoop van internetkunst, exposeren van websites, onafhankelijke uitgeverijen, digitale gemeenschappen en het open source curating platform BYOB. De link naar zijn lezing is: http://www.tetem.nl/nl/activiteit/details/152/artist-talk-met-rafal-rozendaal

 De Artist Talk is op woensdag 11 januari van 19.30-22.30

Geen opmerkingen: