dinsdag, april 08, 2008

Impakt Festival 2008 zoekt vrijwilligers!

Het Impakt Festival Yourspace biedt elke avond een ander evenement. Er komen kunstenaars, dj's van over de hele wereld die de samensmelting van film en videokunst met het internet op hun eigen manier laten zien.
Rainbow Bites gaat om extreme ontregeling, gehackte videogames, zondelinge visuals en indie fashion.
Petspace is een avond over het dier als sociaal mens.
Nekrokult gaat over de fascinatie voor de dood, het kwaad en occultisme in muziek, film en beeldende kunst.
Multiplicity of Desires: Het internet als platform voor vrije sexuele expressie.
Self-confession vs. Exploitation richt de aandacht op privacy issues, camera observaties en het internet als openbaar dagboek.
The Future of Festivals gaat over de positie van festivals in het veranderende medialandschap. Vijf dagen lang is Impakt de verzamelplaats voor talent, discussie en de beste feestjes.

Wil jij deel uitmaken van een festival vol film- en videokunst, beeldende kunst, muziek en nieuwe media?
Meld je dan nu aan als vrijwilliger voor het Impakt Festival 2008!

Dit jaar zal het 19e Impakt Festival/YourSpace plaatsvinden van woensdag 7 tot en met zondag 11 mei in Theater Kikker, Filmtheater 't Hoogt en diverse andere locaties
. Het Impakt Festival werkt iedere editie weer met een crew van vijfenzeventig vrijwilligers. Zij vervullen een belangrijke rol in de organisatie en de uitvoering van het festival.
We zoeken mensen voor de voorbereiding en afronding van het festival die, in de periode vanaf nu tot en met de week van het festival, mee willen helpen bij de op- en afbouw van de festivallocaties, het verspreiden van drukwerk, locatiemanagement, chauffeurs, medewerkers voor de festivalbalie, etc.

Je doet het natuurlijk niet voor niets! Voor jouw bijdrage aan het festival ontvang je het crew T-shirt en de mogelijkheid om voorstellingen te bekijken en exposities te bezoeken. Uiteraard zorgen wij ook voor lunch of diner wanneer je werkt.

Heb jij zin om (weer) met ons mee te werken aan het festival? En gezamenlijk het festival tot een doorslaand succes te maken? Vul dan het online aanmeldingsformulier in op www.impakt.nl/volunteers.

Voor meer informatie; kijk op www.impakt.nl Je kunt ook bellen met 030-2944493, of mailen naar: making@impakt.nl

Geen opmerkingen: