woensdag, april 02, 2008

De SpinAwards Night

10 jaar SpinAwards. Dat gaan we vieren! Tijdens de SpinAwards Night op 3 april in de Heineken Music Hall (mede mogelijk gemaakt door KPN). We beginnen met het beroemde diner en de uitreiking van de SpinAwards. Daarna bestormen de artiesten het podium en barst het feest pas echt los.
En dit wordt een feest dat je niet snel zult vergeten. We hebben de beruchte Karaoke Hard Rock Band, Yes-R (aangeboden door Microsoft), een optreden van Voicst, DJ Nuno dos Santos, DJ Roog en als special guests het Eyesupply VJ Collective!
Interactief als we allemaal zijn, bepaal je zelf hoe de avond begint. Want iedereen die denkt dat hij of zij een onderkend nachtegaaltje is, mag dat komen bewijzen op het podium in de SpinAwards Bureau Battle. Je maakt niet alleen kans op een prachtige prijs, maar je optreden wordt ook vastgelegd door Fabchannel!

SpinAwards Pulse
Je blijft tijdens het feest in contact met de hele zaal via de SpinAwards BackChannel. Je kunt je berichten posten via SMS of via microblog service Twitter (www.twitter.com). Of je foto's direct van je mobiel naar de BackChannel en diverse blogs met Mobypicture.com sturen. Kijk hier voor instructies!
Mis het niet!
Zelfs de Heineken Music Hall is niet groot genoeg voor al dit talent. Heb jij nog geen kaart? Koop hem dan aan de deur van de Heineken Music Hall, op 3 april vanaf 21.00 uur.
Het feest start om 22.00 uur. Kijk voor meer informatie over het programma of routebeschrijving op www.spinawards.nl

Namens Stichting SpinAwards
Stephan Fellinger, bestuursvoorzitter

Geen opmerkingen: