donderdag, januari 10, 2008

Nieuwe Battles op Battles of Concepts

Wie wil meedenken met bedrijven over marketing, ondernemerschap en communicatie? Volkskrant Banen, MKB Servicedesk en Premie.nl vragen via Battle of Concepts (http://www.battleofconcepts.nl) om jouw ideeën en deze oplossing hoeft niet uit meer te bestaan dan een paar A4'tjes! Studenten en young professionals kunnen via Battle of Concepts meedenken met vraagstukken van bedrijven. Bedrijven komen zo aan innovatieve en creatieve ideeën en geven in ruil prijzengeld aan de winnaars (per case de beste 20!). Daarnaast krijg je inhoudelijke feedback op je ideeën. Het totale prijzengeld is al bijna €100.000.

Premie.nl [Deadline 21 januari]
Bij de Battle van Premie.nl kruip je in de huid van de marketing manager en hierbij zijn er 2 opdrachten waarvan je er 1 moet kiezen: Bij de eerste is het doel om met zo weinig mogelijk geld zoveel mogelijk webbezoek te genereren voor een budget: van € 50.000. De andere opdracht gaat het om een compleet marketingplan voor Premie.nl voor 2008 voor naamsbekendheid wat resulteert in aankopen en webbezoek met een budget van 1 miljoen.
http://www.battleofconcepts.nl/concepts/Premie.nl_Battle_6november2008.pdf

Volkskrant Banen [Deadline 20 januari]
Bij de Battle van Volkskrant Banen gaat het specifiek om het bezoek van de website en is het aan de studenten om een creatief en 'out of the box' idee te komen om bezoekers uit de juiste doelgroep naar de website te trekken. Hierbij moet een SWOT analyse worden gedaan en een innovatie worden geformuleerd op het gebied van marketing of een inhoudelijke verandering binnen Volkskrant Banen zelf.
http://www.battleofconcepts.nl/concepts/Volkskrant%20Banen%20november%202007.pdf

MKB Servicedesk [Deadline 20 januari]
De vraaggestuurde service moet de "google van het MKB worden" en op elke ondernemersvraag een antwoord hebben. Zodra een ondernemer een ondernemersvraag heeft, zou hij direct aan MKB servicedesk moeten denken. Bedenk een (marketing) concept waarmee MKB Servicedesk een top mind positie bij ondernemers kan veroveren.
http://www.battleofconcepts.nl/concepts/MKB%20Servicedesk%20Battle%20November%202008(1).pdf

De deadlines van deze Battles zijn al heel snel (20 en 21 januari) en er zijn nog maar erg weinig deelnemers. Pak dus deze kans en laat de bedrijven zien waartoe je instaat bent, win een mooie geldprijs.

Geen opmerkingen: