zondag, september 02, 2007

Nationaal Omroepcongres, Congres TV op de Mobiel, Congres Onder de knop

6 september: Nationaal Omroepcongres, Bussum.

Blijven zenders en programmamakers aan de macht of slaat 'de' consument definitief toe? Wie is dat dan precies? Voor alle mediapartijen komt het toch altijd weer neer op de vraag hoe je omgaat met de razendsnel veranderende marktomstandigheden: integreren of laveren?

Voormalig Quote-hoofdredacteur Jort Kelder is dagvoorzitter en 'mediaminister' Ronald Plasterk van OCW verzorgt een prikkelende congresaftrap.

Het Nationaal Omroepcongres 2007 wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Marconi Awards, de jaarlijkse radiovakprijzen.

Meer op www.broadcastmagazine.nl.


 

2 oktober: Congres TV op de Mobiel, Hotel Okura te Amsterdam.

Wordt TV op de mobiel een succes? Hardware-leveranciers, telecombedrijven en content-eigenaren zeggen volmondig 'ja'. Maar in welke vorm? Via UMTS, of via DVB-H? Of blijven we gewoon video's downloaden van het net?

Organisatie: Euroforum.


 

13 en 14 november: Tweedaags congres Onder de knop 2007, Bussum.

Of het nu via de afstandsbediening, de mobiele telefoon of de pc is, we willen en krijgen op verschillende schermen steeds meer 'screen shots' voorgeschoteld.

Onder leiding van Joris van Heukelom (KPN/DAG) wordt onder het motto Mobiel: the next big thing?! eerst de telefoniemarkt de maat genomen, waarna hij een dag later met tal van (nieuwe) mediaspelers de strijd om de 'eye balls' onder de loep neemt.

Zie verder www.broadcastmagazine.nl.

Geen opmerkingen: