dinsdag, september 18, 2007

5-daagse workshop over online audiovisuele projecten in samenwerking met B3 Media in Londen

Mediamatic organiseert een 5-daagse workshop over online audiovisuele projecten in samenwerking met B3 Media in Londen.

In deze workshop ontwerp je een online audiovisueel project. De combinatie van audiovisuele-, databased en interactieve media biedt je de mogelijkheid om nieuwe manieren van verhalen vertellen te creren, te produceren en te ervaren. Trainers en technische assistenten helpen je om opbasis van je eigen materiaal een prototype te ontwikkelen.

TRAINERS EN INHOUD

Onder begeleiding van Jakob Schillinger (D), Klaas Kuitenbrouwer (NL) en een derde trainer leer je over tendensen in de web cultuur en wordt je up-to-date gebracht over nieuwe culturele praktijken met betrekking tot het internet. Je leertde basisprincipes van Korsakow en anyMeta en we besteden aandacht aan web 2.0 tools, zoals mobile streaming en podcasting e.d.

De workshop Moving Image Lab start al op zondagmiddag 28 oktober met een publiek symposium waarin media makers diverse voorbeelden van online projecten tonen. Op vrijdag 2 november eindigt de workshop met een publieke eindpresentatie waarin deelnemers hun ervaringen delen en bespreken met het publiek. De hele week biedt je een platform om te netwerken enideen uit te wisselen met gelijkgestemden.


 

MEERINFORMATIE EN REGISTRATIE

Meer informatie:http://www.mediamatic.net/movingimagelabof bel met Deborah Meibergen van Mediamatic: 0031(0)20 638 99 01.

Inschrijven voor de workshop, met een bio en korte motivatie voor deelname, kan via:http://www.mediamatic.net/workshopregistration

De workshopsessies zijn in het engels. Er is plaats voor 16 deelnemers. Er zijn twee volledige scholarships beschikbaar voor deelnemers uit nieuwe EU landen.

De workshop wordt mede mogelijk gemaakt door het Media Plus Programma van de Europese Unie.


 

LOCATIE

B3 Media


 

Electric Avenue


 

London SW9 8 AY


 

+44(0) 207 274 21 21


 

studio@b3media.netenwww.b3media.net

Geen opmerkingen: