woensdag, september 19, 2012

HAFF VJ op de Dom vrijdag 21 september


Kom vrijdag 21 september naar het Domplein in Utrecht. Om 21:00 uur start de spectaculaire VJ-show, met onder meer een live painting op de Domtoren door het Italiaanse kunstenaarscollectief Basmati, met VJ-artists Saul Saguatti en geluidskunstenaar Andrea Martignoni. De performance experimenteert met traditionele animatietechnieken en nieuwe technologie. Gratis toegankelijk, na 01:00 uur afterparty in Tivoli op de Oudegracht. 
Basmati is uitgenodigd door het Holland Animation Film Festival. VJ op de Dom wordt georganiseerd door de Vrede van Utrecht, samen met HAFF, NFF, Impakt, Z25 en Born Digital.
Het Nederlands Film Festival (26 september-5 oktober) besteedt ruim aandacht aan de Nederlandse animatiefilm. In samenwerking met het HAFF vindt op zondag 30 september de competitie voor de NFF Publiekslieveling Animatie plaats, waarin animatiefilms uit het Jaaroverzicht en de Studenten Competitie van het NFF strijden om de gunst van het publiek. Prijsuitreiking zondagavond 22:30 in de Talkshow. 
Woensdag 3 oktober staat in het teken van het Nederlands Instituut voor Animatiefilm (NIAf), met een drietal programma’s en een debat.

Geen opmerkingen: