maandag, februari 28, 2011

NIMK presenteert

Presentatie Flitser.org & workshop We Are Forests
Donderdag 3 maart, 17:30 uur
In deze presentatie kun je meer horen over de ontwikkeling van de voor het festival geproduceerde nieuwe online en mobiele werken flitser.org van Roel Wouters en Jonathan Puckey, en What would you whisper in a stranger’s ear? van We Are Forests (Emilie Grenier en Duncan Speakman).

Voor het Flitser.org project lieten Roel Wouters en Jonathan Puckey zich inspireren door de ultieme amateur foto: jezelf in de spiegel fotograferen met de flits aan. Dus ga naar flitser.org, download de iPhone app (alleen geschikt voor iPhone 4) en gebruik dit kunst-project als excuus voor schaamteloze zelfpromotie!

We Are Forests (Duncan Speakman & Emilie Grenier) werken aan een nieuwe sonische, interactieve performance voor de openbare ruimte en creëren een narratieve speeltuin voor deelnemers. Tijdens 5 Days Off zullen ze workshops en experimenten doen om hun ideeën uit te testen en nodigen je uit om deel te nemen. Mogelijk zijn er geheime opdrachten en intieme ontmoetingen, waarschijnlijk zijn er ook koptelefoons, geluiden en zeker zijn er tochten door de straten van Amsterdam.
Wil je deelnemen? Stuur dan een mail naar subtlemob@gmail.com met ‘5daysoff’ als onderwerp. Duncan Speakman & Emilie Grenier zijn de huidige Artist in Residence bij het NIMk. 

Geen opmerkingen: