maandag, februari 14, 2011

Live sessies & Workshops 5 Days Off


Tijdens het 5 Days Off festival vinden er in het NIMk een aantal live sessies en workshops plaats.

Op 2 maart om 1800 uur is er een gratis rondleiding door de tentoonstelling, gevolgd door het vertrek van de Nomadic Sound System van Benjamin Newland richting Leidseplein naar de andere festival locaties.

Op 3 maart vanaf 1730 kun je meer horen over de ontwikkeling van de voor het festival geproduceerde nieuwe online en mobiele werken flitser.org van Roel Wouters en Jonathan Puckey, en What would you whisper in a stranger’s ear? van We Are Forests (Emilie Grenier en Duncan Speakman). 

Op 4 maart om 1730 uur vertellen de initiatiefnemers van |Cine|Sonic| over het concept en de optredens die plaatsvinden tijdens het festival. |Cine|Sonic| presenteert in de festivalnachten van 5 Days Off legendarische of bijna vergeten avant-garde klassiekers uit het archief van het Eye Film Instituut met nieuwe originele en live uitgevoerde soundtracks door baanbrekende Nederlandse muzikanten.

We Are Forests (Duncan Speakman & Emilie Grenier) werken aan een nieuwe sonische, interactieve performance voor de openbare ruimte en creëren een narratieve speeltuin voor deelnemers. Tijdens 5 Days Off zullen ze workshops en experimenten doen om hun ideeën uit te testen en nodigen je uit om deel te nemen. Mogelijk zijn er geheime opdrachten en intieme ontmoetingen, waarschijnlijk zijn er ook koptelefoons, geluiden en zeker zijn er tochten door de straten van Amsterdam.
Wil je deelnemen? Stuur dan een mail naar subtlemob@gmail.com met ‘5daysoff’ als onderwerp.

Geen opmerkingen: