dinsdag, december 18, 2007

SHAKEN '08

Je hebt als jonge kunstenaar of muzikant aan ideeën en creativiteit geen gebrek. Je zoekt wel mogelijkheden om jouw ideeën de wereld in te helpen. Dat kan alleen en binnen de kaders die je kent. Of samen met anderen en buiten je bekende kaders : Dán is Shaken'o8 iets voor jou!

Tijdens Shaken'o8 gaan 30 makers, eind februari, een week aan de slag om met elkaar te werken aan creativiteit en een gezamenlijk kunstwerk. De inzet van jou als deelnemer is essentieel. Bij de aanmelding wordt gekeken naar je motivatie. Tijdens de week is er een interactief werkproces om het eindresultaat mede te bepalen en richting te geven. Gedurende de week zul je als maker ook in de huid kruipen van een andere discipline en worden rollen verwisseld. Er is uitwisseling en kruisbestuiving. Nieuwe input. Nieuwe ideeën én : Hoe inspirerend kun jij zijn voor anderen ?!

Je krijgt in deze "Interactieve Masterclass On the Job" praktijk ervaring en ruimte voor je creativiteit. En er wordt gewerkt aan persoonlijke en professionele leerdoelen en je krijgt meer zicht op je eigen creatieve stijl van werken en inzicht in meer cultureel ondernemerschap.

Een unieke leerervaring met verassend resultaat !

Dertig jonge makers met inhoudelijke en technische bagage, uit vele verschillende disciplines. Filmers. Ontwerpers. Fotografen. Sounddesigners. Beeldend kunstenaars. Muzikanten. Schrijvers. Geluids- en lichttechnici. Vormgevers. Performers. Componisten.

Het project gaat om de interactie en om leren in de praktijk. Hier zal de begeleiding zicht op richten. Het eindresultaat is in vorm deels bepaald, maar inhoudelijk nog geheel in te vullen.

Na het project zal tijdens enkele presentaties het proces van de week en het resultaat worden getoond.

Tijdens de week breng je je eigen ideeën in. Je draag bij aan ideeën van anderen. Je nodigt anderen uit dit proces samen met jou op te pakken, zowel in je eigen discipline en in andere creatieve uitingsvormen. Zo ontstaat in de week zelf, geheel nieuw materiaal en inspiratie.

Hoe meld je je aan?

Meld je voor 7 januari aan. Het project start 25 februari. Bij aanmelding krijg je meer informatie.

Uit de aanmeldingen wordt de groep gevormd en zodra de bezetting rond is volgt voorafgaand aan de projectweek een voorbereidingsbijeenkomst. Je ontvangt dan uitnodigingen en inlogcodes voor de verdere delen van deze website. En er kan onderling ingebracht materiaal worden uitgewisseld.

Kosten zijn 400,- Euro.

Meer informatie is te vinden op:

http://www.shakennotstirred.nl


Als je geïntresseerd bent en je wilt aanmelden, kun je bij mij een inlogcode ophalen.

Geen opmerkingen: