woensdag, mei 11, 2011

Roosendaal 21, Enschede


WIJ NODIGEN U VAN HARTE UIT! 
De tekeningen van kunstenaar Joost Gerritsen (Enschede, 1968) in deze expositie hebben voor iedereen wel iets bekends. Beroemde iconen als Alice in Wonderland, Sponge Bob en Marilyn Monroe delen het beeld met sterrenbeelden en wetenschappelijke formules.
Met zijn vrijelijke associaties transformeert hij vanzelfsprekende denkbeelden tot onverwachte situaties. Een nieuw perspectief inspireert tot andere invalshoeken en nieuwe inzichten.
Gerritsen nodigt je uit: volg Alice het konijnenhol in, ook al weet je van tevoren nog niet waar de uitgang zich bevindt!

20.00 - 20.15 uur Ontvangst
20.15 - 20.45 uur Opening door programmeur Liesbeth Leerkotte en kunstenaar Merijn Bolink + artist talk
20.45 - 21.30 uur Borrel en mogelijkheid tot kennismaken met de kunstenaar

Graag horen wij of u wel of niet gebruik wilt maken van deze uitnodiging via ons e-mailadres communicatie@concordia.nl

Deze tentoonstelling is te zien t/m 25 juni.



CONCORDIA-21ROZENDAAL
ZATERDAG 14 MEI | 11.00 UUR
OPENING SOLO TENTOONSTELLING ANNIE KWAKKEL
Annie Kwakkel is een van de getalenteerde Oost-Nederlandse kunstenaars die genomineerd is voor de AanZet!-prijs. Onderdeel van deze nominatie is een tijdelijk atelier en een solotentoonstelling bij Concordia. Vanaf 14 mei is Annie’s werk te zien in 21rozendaal: spiksplinternieuwe composities waaraan ze de afgelopen maanden heeft gewerkt in een speciaal voor haar ingericht atelier bij Concordia aan de Langestraat. De kunst van Annie Kwakkel is geïnspireerd  op het menselijk lijf en heeft een intiem, lichamelijk karakter. 

Deze tentoonstelling is te zien t/m 12 juni.

Geen opmerkingen: