dinsdag, juli 06, 2010

Media-expositie ‘De Verleiding’ in binnenstad Enschede



Van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 juli vindt in Enschede voor de derde keer de expositie ‘De Verleiding’ plaats. Studenten van de opleiding Kunst en Techniek van Saxion exposeren hun media-installaties in winkels aan de Korte Haaksbergerstraat, de Korte Hengelosestraat en aanliggende straten in Enschede.
De Verleiding is een project van studenten van de Saxion opleiding Kunst en Techniek. Als afsluiting van het tweede jaar, krijgen de studenten de opdracht om een interactieve media-installatie te maken. Negen weken geleden gingen drieëntwintig groepjes van vier studenten aan de slag. Zij kregen de opdracht om uitdagende en interactieve creaties te maken die de omgeving prikkelen. Het uiteindelijke doel van de installatie is om winkelend publiek te ‘verleiden’.
Op woensdag 7 juli bezoekt een commissie van docenten de winkels om de media-installaties te beoordelen. De expositie is onderdeel van het jaarlijkse Saxion Toegepaste Kunst en Techniek festival en de winkels zijn voor iedereen toegankelijk.

Geen opmerkingen: