woensdag, juni 02, 2010

Uniek in de Euregio, het eerste exclusieve freestyle-photo-event ‘theShootout’

Op 12 juni 2010 organiseren topfotografen Willem van Walderveen en Harry Klunder van Professional Outsiders uit Hengelo de pilot edition van ‘theShootout’ in de Creatieve Fabriek te Hengelo (o) Nederland . ‘theShootout’ is een interactief en grensoverschrijdend event met diverse fotografie-workshops dat zich richt op de nieuwe generatie (amateur)fotografen die constant op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en vergaren van kennis.
Interactieve demonstraties met bekende fotografen
Interntionaal bekende fotografen, zoals Otto van der Toorn, Tjeerd Derkink, René Damkot, Ivo Rikkert en Willem van Walderveen geven middels vakgerichte demonstraties en seminars tekst en uitleg. Er worden diverse disciplines interactief gedemonstreerd, waaronder fotograferen met bestaand licht en het werken met modellen in een studio. Tijdens en tussen de demonstraties door is er gelegenheid om met eigen of beschikbaar gesteld apparatuur zelf aan de slag te gaan. Te fotograferen onderwerpen zijn o.a. sportwagens, Vans skate-team, RedBull one of a kind breakdance crew en naast eigen fotomodellen is miss-universe organisatrice Kim Kötter aanwezig met kandidaten van deze Miss Universe, alles wordt met relaxte muziek aan elkaar gedraaid door een Lounge DJ.
Van Walderveen en Klunder noemen theShootout “
hét Freestyle-photo-event van de euregio”. Een uniek event door de interactie tussen bekende fotografen en de nieuwe generatie (amateur)fotografen, tussen de duitse en nederlandse fotogeinteresseerden. Postproductie-CGI Ook aan het bewerken van foto’s wordt aandacht besteed door middel van een photoshop-workshop, verzorgd door Guy Gowan, internationaal bekend photoshop-guru. De (engelstalige) workshops van Guy Gowan zijn erg populair en zijn daarom door iedereen te bezoeken, niet alleen voor (amateur)fotografen.  C4Real zal in samenwerking met Willem van Walderveen een demonstratie CGI (Computer Generated Imaging) geven waarin men kan zien hoe en waarom 3D animaties tegenwoordig veel toegepast wordt in o.a. de autofotografie. AanmeldenEr is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit exclusieve event beschikbaar. Kijk voor het actuele programma of om je aan te melden op
www.theshootout.nl.

Studeer je Kunst en Techniek dan is er de mogelijkheid een bijdrage in de toegangsprijs te krijgen.  Meld je daarvoor bij Ruben Sinkeldam.




Mooie prijzen te winnen op theShootout
Tijdens theShootout zullen professionele fotografen met verschillende specialismes demonstreren hoe ze te werk gaan, als je het kunstje hebt afgekeken is het de bedoeling dat je jezelf uitleeft op de beschikbare onderwerpen. Naast de deelnemers van de miss Universe, een skateteam en de RedBull one of a kind Breakdancecrew zullen er ook een aantal sportwagens beschikbaar zijn die gefotografeerd kunnen worden. Een aantal bedrijven hebben geweldige prijzen beschikbaar gesteld om jullie een extra boost te geven. Hoe cool zou het zijn om na theShootout je foto's te bewerken op je nieuwe Wacom Tablet powered by Alientrick.com en Hollandstock.nl en je foto's bij je verse klanten te presenteren op je eigen iPad..!?



Weekendkrant actie:
2 Toegangsbewijsen te winnen door aanmelding via homepage hengelo’s weekblad/weekendkrant.
Foto wedstrijd
Fotoshoot door Willem van Walderveen en styling door Marloes Bekker
Toegevoegd aan de the Shootout
Het Enschedese CGI-bedrijf C4Real
En live zal de Six Inch optreden tijdens de concertfotografie workshops van Rene Damkot & Anouk Timmerman

Geen opmerkingen: