donderdag, juni 11, 2009

HAFF Masterclass: Van concept tot storyboard

Voor de vijfde keer in rij organiseert het Holland Animation Film Festival de masterclass Van concept tot storyboard. Deze masterclass biedt jonge filmmakers de unieke kans om hun filmideeën op een hoger plan te brengen, met het doel zes sterke storyboards voor korte animatiefilms te ontwikkelen.

In deze masterclass werken de deelnemers een concept voor een korte animatiefilm uit tot een volwaardig storyboard. De jonge filmmakers zullen intensief begeleid worden door internationaal gerenommeerde animatiefilmmakers. De masters van dit jaar zijn: Gil Alkabetz (Trim Time, 2002, Morir De Amor, 2004), Richard Goleszowski (Creature
Comforts: Is There Anyone Out There?, 2003, Shaun the Sheep, 2007) en Mark Baker (The Hill Farm, 1988, Jolly Roger, 1998).

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de masterclass, en wil je meer informatie, meld je dan via masterclass@haff.nl.

>> Deadline: 1 augustus 2009

De masterclass vindt plaats op 28 augustus, 11 september, 9 en 30 oktober, en tijdens het festival op 7 november. Voor deelname aan de masterclass wordt een bijdrage van € 750,- gevraagd.

Geen opmerkingen: