donderdag, april 26, 2007

Battle of Concepts

Hoe werkt het?

Op battleofconcepts.nl zijn bedrijven en overheidsinstanties op zoek naar innovatieve ideeën en creatieve oplossingen voor allerlei soorten vraagstukken. Bijvoorbeeld nieuwe ideeën voor een marketingcampagne of een oplossingen voor een maatschappelijk vraagstuk. 



Voor wie?

Battle of Concepts is exclusief voor studenten (HBO of WO) of Young Professional (afgestudeerd HBO/WO) t/m 30 jaar.



Wat is een Battle?

Een 'Battle' is een vraagstuk van een bedrijf of overheidsinstantie. Studenten en Young Professionals strijden in een Battle om het beste idee en/of oplossing. Je kunt met je ideeën veel prijzengeld winnen. Deelname is gratis en kan gewoon vanachter je computer.



Wat is een concept?


Deelnemers sturen hun ideeën/oplossingen naar Battle of Concepts in de vorm van een 'concept'. Een concept is een korte beschrijving van je idee of oplossing. Battle of Concepts stuurt je concept, anoniem en zonder in te zien, door naar de organisatie die de Battle heeft uitgeschreven. 



Prijzengeld winnen

Het bedrijf kiest vervolgens de 20 beste concepten uit. De deelnemers achter deze concepten winnen prijzengeld én verdienen punten voor de Battle Ranking. Het totale prijzengeld kan per Battle variëren van € 2.500 tot € 10.000 en wordt verdeeld volgens een standaard verdeelsleutel:





Deelname aan Battles is helemaal gratis. Het enige dat je nodig hebt is een
'Battle Account'.

Concept uploaden

Je doet mee door je oplossing te uploaden. Zodra je concept is verzonden ontvang je een bevestiging. Het concept wordt anoniem doorgestuurd en wordt automatisch voorzien van een unieke code en een digitaal tijdstempel. 

Let op: het is niet toegestaan om persoonlijke gegevens (zoals je naam en studiegegevens) in je concept te verwerken!

Battle CV

Na elke Battle wordt jouw resultaat automatisch verwerkt in een Battle CV. Hierin staat o.a. aan welke Battles jij hebt meegedaan en hoe je hierop gescoord hebt.



Via de
Battle Ranking kan iedereen een korte samenvatting van jouw Battle CV zien. In je Battle account vind je een uitgebreide versie van je Battle CV.

Ontdekt worden door topwerkgevers

Ben jij één van de winnaars? Dan wordt jouw Battle CV doorgestuurd naar het bedrijf dat de Battle heeft uitgeschreven. Ook worden je persoons- en studiegegevens en eventueel je gewone CV (zie
privacy statement) doorgestuurd.

Wie weet maak je wel kans op een interessante functie/traineeship!

In je Battle account vind je uitnodigingen van het bedrijfsleven.

Check deze dus regelmatig!

Informatie is te vinden op:

http://www.battleofconcepts.nl

Geen opmerkingen: