vrijdag, maart 16, 2007

De SpinAwards Day



De openbare jurydag (
programma) van de SpinAwards 2006 vindt plaats op 21 maart 2007 in de Hogeschool Amsterdam, naast het Amstelstation (routebeschrijving). Alle genomineerden krijgen die dag de kans om hun case persoonlijk toe te lichten voor de jury. En daar kun jij ook bij zijn. De SpinAwards Day is  dé kans om de beste cases van 2006 te zien! Na een bezoek aan de SpinAwards Day ben je weer helemaal bij en vol nieuwe inspiratie.

Dit jaar is er nog meer interessant werk te bewonderen. Ook de genomineerden van de Dag van het Interactieve Talent (DIT) zullen zich presenteren tussen 13.10 en 13.50. DIT is een initiatief van de VEA en is een jaarlijkse terugkerende strijd tussen de beste aanstormende, interactieve talenten van Nederland. En wat is dan een beter moment voor de genomineerden om hun werk bij de DIT-jury toe te lichten, dan tijdens de SpinAwards Day. Tijdens de afsluitende borrel van de SpinAwards Day wordt de winnaar van de DIT-Awards bekend gemaakt.

Nog een reden om naar de SpinAwards Day te komen is de Adobe Sneak Preview. Dit biedt een unieke preview van echt de allernieuwste tools voor creatieve professionals. Je kunt een Sneak Preview volgen om 12:15, 13:50, 16:00 en 17:10 uur

SpinAwards Night

De uitreiking van de SpinAwards 2006 is dit jaar in de Passenger Terminal Amsterdam. Op 5 april, vanaf 18.00 zijn de gasten welkom. Daarna start het SpinAwards diner waar de crème de la crème van de interactieve communicatie industrie aanwezig is.



Direct na het diner begint de SpinAwards Dance. Net als vorig jaar zal het een absoluut knalfeest worden. Dit is het moment om bij te kletsen met vrienden, bekenden en om nieuwe mensen te ontmoeten. Natuurlijk toasten we ook op de winnaars! Kijk voor het bestellen van kaarten op onze website.

Geen opmerkingen: