maandag, augustus 28, 2006

ANMI Summerschool

Laatste spreker publiekslezingen ANMI Summerschool bekend


Marcel Mokveld van Omroep.nl bevestigd
Amsterdam, maandag 27 augustus Tijdens de ANMI Summerschool (29 t/m 31 augustus) volgen cursisten naast intensieve interactieve workshops ook interessante avondlezingen. De sprekers debatteren tijdens de avondlezingen over de onderwerpen Communities, IPTV en Narrowcasting. Deze avondsessies zijn gratis toegankelijk voor publiek en vinden plaats in Pakhuis de Zwijger van 19.00 tot 21.00 uur.
Op de 1e avond, 29 augustus, is het onderwerp Communities. Raymond Spanjar, Chief Hyves Officer van Hyves en Kees van Mourik van KLM Blue Experience spreken zich uit over dit snelgroeiend fenomeen. De 2e avond staat in het teken van IP-TV. Joris van Heukelom, Manager Media Content KPN en Marcel Mokveld van Omroep.nl lichten hun visie uitgebreid toe. Narrowcasting staat de laatste avond op het programma. Marcel Visser, Media Director en Charly Heusschen, Client Service Director, beiden van ON, en Norbert Pollemans, PR & Partnership Manager Europe van O'neill Europe blikken vooruit op de toekoemst. De dagvoorzitter van de avondlezingen is Han Gerrits.
Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor de ANMI Summerschool? Kijk op www.anmi.nl en geef aan welke cursussen u wilt volgen. De avondlezingen zijn gratis toegankelijk, u dient zich wel van tevoren in te schrijven.
Over ANMI
Het Amsterdam New Media Institute bundelt kennis over nieuwe media ontwikkelingen uit verschillende sectoren en instellingen en zorgt voor informatie overdracht tussen kennisinstellingen, bedrijven en overheden en tussen professionals, onderzoekers en studenten. Het doel van de ANMI Summer School is wederzijdse kennisoverdracht tussen bedrijfsleven en kennisinstellingen en tussen kennisinstellingen onderling. De organisaties die betrokken zijn bij de organisatie van de ANMI Summer School zijn Vrije Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool InHolland, Waag Society, Mediamatic, Virtueel Platform, TNO en Syntens.
Meer informatie
Kijk voor uitgebreide informatie over ANMI op www.anmi.nl
Vragen en/of opmerkingen
Neem contact op met Bas Kolff per e-mail via bas.kolff@anmi.nl of telefonisch via 06 1606 6383.

Geen opmerkingen: